RFI-voorschotten implementatie centrale computerapparatuur Napels Centraal Station

Visualisation of a train digital twin

De werkzaamheden voor de verbetering van de infrastructuur voor de implementatie van de centrale geautomatiseerde apparatuur (ACC) op het centraal station van Napels door Rete Ferroviaria Italiana (RFI) worden voortgezet. De lopende infrastructuurverbeteringen zijn gericht op het verbeteren van de operationele efficiëntie en het moderniseren van het signaleringssysteem van het centraal station van Napels, waardoor uiteindelijk de veiligheid van de passagiers en de betrouwbaarheid van de dienstverlening worden verbeterd.

De ACC-installatie op het centraal station van Napels vertegenwoordigt een belangrijke investering in spoorwegtechnologie, die een nauwkeurigere controle en coördinatie van treinbewegingen binnen het station en langs het omliggende spoorwegnet mogelijk maakt. Na voltooiing zal het ACC-systeem de operationele efficiëntie verbeteren, vertragingen verminderen en de algemene veiligheid voor zowel passagiers als spoorwegpersoneel vergroten.

Verkeersstoringen

Rete Ferroviaria Italiana blijft zich inzetten om deze infrastructuurupgrades tijdig en efficiënt uit te voeren, met minimale overlast voor de reizigers. Het bedrijf blijft nauw samenwerken met relevante belanghebbenden om ervoor te zorgen dat de nodige maatregelen worden genomen om eventuele verstoringen effectief te beheren en vooraf aan de passagiers te communiceren.

Om de werkzaamheden op de bouwplaatsen te vergemakkelijken, zullen in de nacht van zaterdag 18 mei op zondag 19 mei enkele treinen op de routes Rome – Formia – Aversa – Napels, Napels – Salerno en Rome – Napels – Siracusa/Palermo wijzigingen en/of routewijzigingen ondergaan. Passagiers die reizen op de getroffen regionale en langeafstandstreinen wordt geadviseerd om tijdens de aangegeven nacht via de officiële communicatiekanalen van de spoorwegen te kijken of er updates zijn voor hun routes en dienstregelingen.

Passagiers die van plan zijn om tijdens de genoemde nacht op de getroffen routes te reizen, worden aangemoedigd om op de hoogte te blijven van eventuele updates of wijzigingen van hun reisplannen. Door de officiële spoorwegcommunicatiekanalen te raadplegen en flexibel te blijven, kunnen passagiers de impact van deze tijdelijke wijzigingen minimaliseren en blijven genieten van veilig en betrouwbaar treinverkeer in heel Italië.

Verder lezen:

Dit artikel is automatisch vertaald vanuit het Engels naar het Nederlands.

Auteur: Emma Dailey

Bron: RailTech.com