Vossloh haalt belangrijke Chinese order binnen

Vossloh switch

Vossloh heeft een belangrijk contract binnengehaald voor de levering van railbevestigingssystemen voor de bouw van twee hogesnelheidslijnen in China. De order, ter waarde van ongeveer 40 miljoen euro, onderstreept Vossloh’s voortdurende rol in de ondersteuning van China’s ambitieuze spoorontwikkelingsprojecten.

“De toekenning van deze belangrijke order toont eens te meer het vertrouwen aan dat onze klanten in China in Vossloh stellen”, zegt Oliver Schuster, CEO van Vossloh AG. “Onze hoge kwaliteit, innovatiekracht en systeemexpertise worden al lang gewaardeerd in China.”

De twee hogesnelheidslijnen vormen een integraal onderdeel van China’s transportnetwerk en verbinden belangrijke economische knooppunten en regio’s met elkaar. EĆ©n lijn zal Xining, een bruisende megastad, verbinden met Chengdu, een vitaal economisch centrum in het westen van China. De tweede lijn zal lopen van Lanzhou, de hoofdstad van de provincie Gansu, naar Hezuo in het zuidoosten van de provincie.

Vossloh’s dochteronderneming, Vossloh Fastening Systems China Co. Ltd., met hoofdkantoor in Kunshan, China, zal toezien op de uitvoering van de order, waarvan de leveringen naar verwachting in 2025 zullen beginnen.

China’s engagement om zijn hogesnelheidsnetwerk uit te breiden, dat tegen 2035 meer dan 70.000 kilometer moet tellen, onderstreept het belang van betrouwbare leveranciers zoals Vossloh. Met ongeveer 130 werknemers is Vossloh Fastening Systems China Co. Ltd. een toonaangevende lokale leverancier van railbevestigingssystemen, met name voor geavanceerde toepassingen op hogesnelheidslijnen.

Verder lezen:

Dit artikel is automatisch vertaald vanuit het Engels naar het Nederlands.
Onderwerpen:

Auteur: Emma Dailey

Bron: RailTech.com